Martina i Samer | prekrasno ruralno vjenčanje

Destiny snimatelj, fotograf + post wedding session (drugi dan)

Obred vjenčanja: Bedenica, travnjak uz obiteljsku kuću 
Sala za vjenčanja: Taverna Kraljevec
Catering: Taverna Kraljevec
Bend: Grupa Motiv

Bio je prekrasan sunčan dan što je bilo vrlo bitno jer je vjenčanja Martine i Samera planirano na otvorenom. U podne je naš tim fotograf, snimatelj i allrounder stigao kod Samera, odmah smo snimili par kadrova iz zraka, široko kuću pa zatim dekoracije i ostale detalje ispred kuće i u šatoru. Zatim smo počeli sa snimanjem Samerovog spremanja za vjenčanje u kojem je asistirao njegov kum.

Destiny tips & tricks
Prije snimanja smo zaključili da su balkonska vrata naj pogodnija za snimanje iz razloga što je tu svjetlo naj mekše , a pozadina je bila u laganoj sjeni pa neće dolaziti do izražaja već će biti kremasta, još smo uz pozadine sklonili sve predmete koji su odvlačili pažnju kao bijela vrećica, slika i slično.

Za vrijeme spremanja Samera smo fotografirali s roditeljima, sestrama i braćom, kumom i malo portreta mladoženje pa smo se spustili u šator gdje su se svi okupili pa uz pjesmu dočekali Samera. To je bila poslužena hrana i piće pa su nakon desetak minuta snimatelj i fotograf otišli do Martine da snime spremanje mlade, a treći član je ostao sa Samerom da snimi obiteljske fotografije i ostale zanimljive trenutke.

Za vrijeme dok se kod Samera pjevalo, veselilo i fotografiralo fotograf i snimatelj su stigli do Martine gdje su počeli sa snimanjem priprema.

Ubrzo su stigli svatovi pa smo portretiranje odgodili za kasnije tako da smo krenuli snimati dolazak svatova.

Čim su se svatovi smjestili pozvali smo Martinu i njenu kumu da nastavimo s portretiranjem, a zatim su nam se pridružila Martinina obitelj i Samer kako bi ih sve snimili što formalno što dokumentarno (spontano).

Zatim smo se svi vratili u svatove gdje se uz pratnju pjevalo i častilo, ubrzo smo se spremili i u povorci krenuli do obiteljske kuće u čijem je dvoru sve spremno za ceremoniju vjenčanja.

Ubrzo su se uzvanici smjestili, stigla je i gđa. matičar te je počela ceremonija vjenčanja. Nakon ceremonije s mladencima smo fotografirali obitelj i uzvanike.

Po završenoj ceremoniji vjenčanja uzvanici su se preselili pod šator u kojem je poslužena hrana i piće, ubrzo nakon što smo se okrijepili s mladencima smo krenuli do obližnjeg šumarka na wedding session. Session smo radili fotožurnalističkim stilom tako da su se mladenci lagano prošetali i uz pokoju sugestiju odlično iskoristili svaki trenutak.

Nakon sessiona svatovi su se uputili u salu za proslavu Taverna Sesvetski Kraljevec gdje smo snimili salu i detalje te dočekali ulaz mladenaca i prvi ples.