Martina i Saša | prekrasno urbano/ruralno vjenčanje u Stubici

Angažman: Destiny fotograf
Obred vjenčanja: Župa Presvetog Trojstva, Donja Stubica 
Sala za vjenčanja: Mali Dvorac
Catering: Catering Muring

Vjenčanica: Vesna Sposa
Odijelo: Galileo
Buket i dekoracije: White Poppy
Prstenje: zlatarna Koci
Slastice: Grand Marnier

Bio je kraj svibnja i taj dan je bilo prekrasno sviježe vrijeme sa puno sunca. Oko podne smo smo se sastali u Malom Dvorcu gdje je mlađoženja sa svojim kumom bio u jednoj sobi i polako se počeo spremati za svečani dan.

Nakon par minuta prebacili smo se u sobu gdje se Martina spremala sa svojim kumama i fotografirali fotožurnalističkim stilom (spontano).

U komunikaciji s mladencima dogovorili smo da će Saša biti vani ispred bazena i čekati Martinu da izađe, ovaj predivan prizor je bio pun pogodak kada su se vidjeli emocije su bile predivne.

Nakon što su se emocije slegle krenuli smo na wedding session koji smo počeli u obližnjoj šumi, krenuli smo s mladencima pa smo im pridružili kumove.

Naš stil rada je da što je više mijenjamo lokacije snimanja, a na svakoj lokaciji snimamo sa što više kutova kako bismo dobili zanimljive i različite kadrove tako smo i ovaj puta nakon snimanja u šumi mladence izveli na livadu pored šume. Zanimljiv je bio Sašin komentar kad je vidio prekrasnu livadu “ja sam asmatičar i ne znam koliko ću izdržati u toj travi”, tako da smo ovaj dio u travi snimali 3 do 4 minute.

Po izlasku s livade svi su se opustili jer su mislili da smo gotovi ali za nas je taj trenutak spontanosti idealan za fotografiranje pa smo ga dobro iskoristili.

Snimajući prethodne kadrove fotograf je dobio inspiraciju za još par fotografija pa smo zamolili mladence da se kratko prošeću s druge strane ceste do obližnjeg drveta i uz rub livade čime smo dobili fotografije s posve drugačijim ambijentom.

Nakon sessiona formirala se svadbena povorka koja se zaputila prema crkvi u kojoj se odvijala ceremonija vjenčanja.

Nakon obreda vjenčanja svatovi su se okupili kod Malog Dvorca gdje je organiziran uvodni banket na otvorenom, prije samog ulaska gostiju u salu fotografirali smo dekoracije i detalje.

Uskoro je pao mrak i gosti su se smjestili u salu gdje su dočekali svečani ulazak mladenaca, prvi ples i zabavu uz  rezanje torte i ostali program koji je vodio Freak out bend.