Destiny wedding

Kontakt i dogovor

Vidjeli ste naše radove, sviđaju Vam se i takvo nešto bi željeli dobiti sa svog vjenčanja. Obraćate nam se i provjeravate dali nam je Vaš termin slobodan, zatim razgovaramo potencijalnoj suradnji, o stilu fotografija i konceptu koji planirate za svoje vjenčanje. Dat ćemo Vam par prijedloga o lokacijama snimanja i aranžmanima. Na osnovu dobivenih informacija sastavit ćemo Vam personaliziranu ponudu.

priprema

Prihvatili ste našu ponudu, šaljemo Vam ugovor, ugovor ste ovjerili te ćete uplatiti dogovoren iznos i tako ste rezervirali svoj termin. U periodu do vjenčanja dobro je da smo u komunikaciji oko organizacije kako bi na dan vjenčanja sve prošlo u najboljem redu, dva tjedna prije vjenčanja ćemo se čuti i napraviti plan snimanja, pripremiti tim i opremu za Vaše vjenčanje.

produkcija

Na dan vjenčanja naš tim stiže na vrijeme i s osmijehom, radimo u opuštenoj atmosferi tako da zaboravljate na stres koji ste imali. Tijekom dana fokusirani smo na snimanje spontanih trenutaka koji odišu emocijom i povezanošću, a tek uz koju sugestiju Vas usmjeravamo kako bismo dobili što kvalitetnije materijale. Profesionalci smo koji koriste razne tehnike snimanja, a  najčešće snimamo stilom fotožurnalizma uz prirodno svjetlo. Po završenom snimanju spremamo materijale, radimo backup te kreiramo projekt za postprodukciju, odmah izdvojimo dvadesetak fotografija koje obradimo i dignemo na cloud te Vam šaljemo link.

post produkcija

Kroz nekoliko dana projekt dolazi na red za obradu, radimo selekciju i obradu fotografija koje zatim uploudamo na online galeriju kojoj imate pristup i možete je dijeliti kome želite. Po završetku obrade kreiramo posebnu galeriju u kojoj odabirete fotografije za dizajn booka. Zatim radimo dizajn booka koji možete vidjeti u trećoj galeriji te raditi izmjene, a kad odobrite onda taj dizajn još jednom eksportiramo, radimo kolor korekcije i pripremu za tisak koju šaljemo u izradu booka. Bookovi su gotovi u roku dva tjedna, a u tom periodu radimo na montaži video materijala i izrađujemo fotografiju na platnu.

isporuka

Sve finalne materijale snimamo na USB stik tako da dobivate oko 1.000 obrađenih fotografija u rezoluciji 72 dpi (za računala) i 300 dpi (za tisak), sve pripreme za tisak bookova, platna i ostalih tiskanih materijala te finalne video materijale u FullHD rezoluciji. Veliki wedding book isporučujemo u drvenoj kutiji i USB memorijom sa finalnim materijalima, male bookove isporučujemo umotane u natronski (kraft) papir,  sliku na platnu pakiramo isto u kraft papir.

Kako bi Vam omogućili najbolji korisnički doživljaj i funkcionalnost stranica, naše web stranice koriste kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših web stranica slažete se s upotrebom kolačića.